1. Družba CSLO NEPREMIČNINE, d.o.o. je pridobila licenco za uporabo blagovne znamke Century 21 na področju Republike Slovenije ter s tem povezanih blagovnih znamk. Družba CSLO NEPREMIČNINE, d.o.o. na tej podlagi izvaja prodajo franšiz CENTURY 21 in podeljuje pravice do uporabe blagovnih znamk CENTURY 21 ter je podpora franšiznim poslovalnicam CENTURY 21. Prav tako je svojim franšiznim poslovalnicam v pomoč pri urejanju spletnih strani, oglaševalskih aktivnosti v zvezi z blagovno znamko CENTURY 21 in z njo povezanih blagovnih znamk ter ostalih s tem povezanih dejavnosti.

 

2. Družba CSLO NEPREMIČNINE, d.o.o. neposredno ne opravlja nepremičninskega posredovanja. S posredovanjem v prometu z nepremičninami se ukvarjajo posamezni franšizojemalci, ki so lahko pravne osebe ali samostojni podjetniki (nepremičninski posredniki). Pri oglasih na spletni strani je naveden kontakt posameznega posrednika, ki je upravičen posredovati pri prometu z nepremičninami.

 

3. *OPOMBA: CENTURY 21 je po podatkih neodvisne družbe za javnomnenjske raziskave J.D. Power največja nepremičninska agencija v smislu števila transakcij s stanovanjskimi nepremičninami.

 

4. Družba CSLO NEPREMIČNINE, d.o.o. ne odgovarja za vsebino oglasov, ki se oglašujejo na uradni spletni strani www.c21.si. Za oglase neposredno odgovarja nepremičninski posrednik, ki s pomočjo oglasov trži določeno nepremičnino v sodelovanju z nepremičninsko agencijo, v sklopu katere deluje.