Real estate Ljubljana

6 real estates Ljubljana

Low
price
Only at CENTURY 21
 • House
 • row housing
 • Sale

Ljubljana, Šentvid

Only at CENTURY 21

...

Size 281 m2
Renovated 2003
No. of rooms 8
270.000,00
Details
Jernej Banfi
Jernej Banfi

89 real estates

 • House
 • individual
 • Sale

Ljubljana, Šmarna gora

In Gameljne we sell a completely renovated house of 210 m2 in total, it is on a large plot of land of 956 m2. The house was renovated in 2017/2018 w...

Size 210 m2
Renovated 2018
No. of rooms 5
565.000,00
Details
Matija Sever
Matija Sever

46 real estates

Low
price
 • Business premises
 • business facility
 • Sale

Ljubljana, Šiška

...

Size 216,40 m2
Build 1902
Floor ground floor
No. of rooms 4
330.000,00
Details
Vladitsa Spirkovski
Vladitsa Spirkovski

8 real estates

Prestigious
 • Apartment
 • 5 and more rooms
 • Sale

Ljubljana

Prestigious

...

Size 294,50 m2
Renovated 2018
Floor 1
No. of rooms 5
560.000,00
Details
Aleš Pirc
Aleš Pirc

35 real estates

 • Apartment
 • 4-rooms
 • Sale

Ljubljana, Posavje

...

Size 126,10 m2
Build 2006
Floor 3
No. of rooms 5
319.000,00
Details
Matija Sever
Matija Sever

46 real estates

Prestigious
 • House
 • individual
 • Sale

Ljubljana, Šmarna gora

Prestigious

This exclusively furnished house built of quality materials is characterized by its Provencal charm. One of the house’s most remarkable features is th...

Size 528,60 m2
Build 2011
Floor 1
No. of rooms 5
795.000,00
Details
Irena Flerin
Irena Flerin

16 real estates

Nepremičnine v Ljubljani

Se zanimate za nakup, prodajo, najem ali oddajo nepremičnine v Ljubljani? Iščete stanovanje, hišo, poslovni prostor, pisarno ali lokal? Morda pa v Ljubljani oziroma njeni okolici želite kupiti gradbeno parcelo, da bi na njej sezidali svoj novi dom? Potem ste zagotovo prišli na pravi naslov! S pomočjo naše nepremičninske agencije je ustrezno nepremičnino v Ljubljani vsekakor veliko lažje najti!

Nepremičnine Ljubljana – velika ponudba za nakup in najem

Za nakup ali najem stanovanja v Ljubljani, prestolnici Slovenije, je veliko različnih možnosti. Na voljo so nepremičnine v obstoječem stanju, deloma ali v celoti prenovljene nepremičnine ter novogradnje. Slednje imajo običajno tudi podzemno garažo ali omogočajo nakup lastniškega parkirnega mesta, kar omogoča večje udobje. Pri izbiri je sicer bolj od tega, kdaj je bila nepremičnina zgrajena, pomembno, kako funkcionalen je tloris in kakšno kvadraturo ima. Najbolj bistvena pa je seveda lokacija. Ljubljana je razdeljena na več mestnih predelov, med katerimi so med najbolj priljubljenimi poleg centra zagotovo še Trnovo, Šiška, Vič, Bežigrad ter tudi še kakšen drug del mesta. Pred izbiro ustrezne nepremičnine v Ljubljani se vam tako splača razmisliti, kateri del mesta bi vam najbolj ustrezal. Zelo zaželene so tudi nepremičnine okrog Ljubljane oziroma v njeni bližnji okolici, saj so običajno nekoliko cenejše, hkrati pa se še vedno nahajajo zelo blizu mesta. Tako boste imeli vso infrastrukturo na dosegu roke, kar je v današnjem hitrem tempu življenja vsekakor zelo pomembno.

Poslovne nepremičnine v Ljubljani

Če želite uspeti v poslu, postavite svoj lokal ali trgovino v središče dogajanja! Nepremičnine v Ljubljani so v tem smislu zelo pametna izbira. Ne le v centru, ampak tudi na drugih lokacijah lahko najdete odlične poslovne nepremičnine za različne storitvene in druge dejavnosti. Prav tako so na voljo gostinski in drugi lokali ter seveda tudi različni lepo urejeni pisarniški prostori, v katerih se boste vi in vaši zaposleni dobro počutili. Poslovne nepremičnine v Ljubljani lahko kupite ali najamete, kar je marsikdaj celo boljša možnost. Potrebe nekega podjetja po poslovnih prostorih in njihovi velikosti se namreč s časom lahko spreminjajo, čemur se lažje prilagodimo, če se odločimo za najem.

 

Nepremičnine Ljubljana – ko najdete svoj dom

Najbolj iskane nepremične v Ljubljani so zagotovo stanovanja. Najem ali nakup stanovanja v Ljubljani namreč omogoča visoko kvaliteto bivanja, prav tako pa je lastniško stanovanje v prestolnici lahko zelo dobra investicija. Stanovanja v Ljubljani se namreč oddajajo tako posameznikom in družinam kot tudi študentom in turistom. Za najem nepremičnine v Ljubljani se tako odloča vedno več ljudi, predvsem pa mladi, saj to omogoča večjo fleksibilnost, zato je oddaja stanovanj v Ljubljani v porastu. Marsikdo z najemom lažje pride do lastnega doma, zato se vedno pogosteje oddajajo tudi hiše v Ljubljani. Nekatere med njimi imajo tudi zelo lep vrt, pa četudi se nahajajo praktično sredi mesta. Še več zelenja pa boste našli na obrobju, kjer se poleg hiš prodajajo tudi parcele, na katerih si lahko sami zgradite dom po svoji meri. Najbolj bo, da v stik z nami stopite čimprej.